Kløverbakken

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser øverst på Emma Hjort. Vi har god plass både ute og inne. I skogkanten har vi eget uterom med gapahuk og bålplass, som vi bruker flittig.

Kløverbakken er en avdeling av Arba as, som er en arbeidsinkluderingsbedrift med opplæringskompetanse innen flere fagområder. Arba har som formål, gjennom produksjon og annen virksomhet, og skape grunnlag for yrkesmessig, kompetansemessig og personlig utvikling. Arbas hovedkontor ligger på Rud i Bærum.

Tiltaksarena

Som tiltaksarena har Kløverbakken flere tiltaksplasser. Disse voksne kommer i tillegg til de ordinære fasta ansatte hos oss, dette gjør at vi har tett voksentetthet, noe som gir oss ny og spennende humankompetanse. Barnehagen er en positiv arena for våre deltakere. Målet er å gjøre de godt kompetente til videre arbeid ute. Kløverbakken er en arena der alle er unike med sine muligheter. Sammen gjør vi en forskjell!!

Lærebedrift

Kløverbakken er godkjent lærebedrift for Barne- og ungdomsarbeiderfaget i henhold til Lov om fagopplæring i arbeidslivet.